Wat een Zendingsmaatje doet - Zendingsmaatje

Stel je eens voor: een leven zonder God. Voor veel mensen is dat realiteit. Er zijn op de wereld nog miljoenen mensen die nog nooit van het Evangelie gehoord hebben. Wij zijn door de GZB uitgezonden om anderen in aanraking te brengen met Gods liefde.

Heb jij ook het verlangen om de liefde van God te delen? Samen kunnen we het Evangelie delen, in woorden en daden. Wij als zendingswerkers door te gaan, jij door financieel bij te dragen. En vooral door voor ons te bidden en met ons mee te leven.

Word vandaag ons Zendingsmaatje! Als Zendingsmaatje ben jij onderdeel van het wereldwijde zendingswerk van de GZB. Voor onze zendingswerkers is het van groot belang dat mensen achter hen staan. Door voor hen te bidden, mee te leven en te geven. Samen zorgen we ervoor dat meer mensen uitgezonden worden. En we meer mensen bereiken met het Evangelie! Bid, leef en geef mee!

Hartelijk bedankt voor je steun!

Als Zendingsmaatje:

  • zorg je samen met anderen voor het delen van het Evangelie.
  • help je mensen uitzenden door financieel bij te dragen.
  • blijf je op de hoogte van het werk van de zendingswerkers.
  • ben je verbonden met de zendingswerkers door voor hen te bidden.
  • kun je gemakkelijk een kaartje sturen naar de zendingswerkers.
  • heb je de mogelijkheid om zendingswerkers te ontmoeten!

Bekijk de roeping van de zendingswerkers

Vragen over Zendingsmaatje?

Maaike van der Graaf

“Zendingsmaatje is een mooi initiatief om persoonlijk betrokken te zijn bij zendingswerk, zonder als zendingswerker naar het buitenland te gaan. Hiermee voel ik me verbonden met het zendingswerk wereldwijd.”

Familie van der Louw

“We steunen zending en andere goede doelen al vanaf het begin van ons huwelijk. Toen we hoorden dat de financiering van uitzendingen steeds moeilijker werd, besloten we om ook Zendingsmaatje te worden”.

Als 700e Zendingsmaatje leven, bidden en geven ze mee voor zending.

Jan en Willianne Boom

“Als Christen maken we onderdeel uit van de wereldwijde kerk, hier hebben we elkaar voor nodig. Door als Zendingsmaatje financieel te ondersteunen, dragen we bij aan de opbouw van Gods Koninkrijk wereldwijd, zodat mensen wereldwijd God kunnen leren kennen.”